Deze website is vooral ontwikkeld om ruimte te geven aan mijn grootste hobby. Geschiedenis, dat is helemaal mijn ding. Vooral de geschiedenis van IJsselmuiden én de (kerk)geschiedenis van onze hervormde gemeente hebben mijn voorkeur. Daaraan gekoppeld is genealogie erg interessant. Dingen uitzoeken, boeken lezen, een archief bezoeken, verbanden leggen en dan alles weer documenteren, daar houd ik van. Er een mooi verhaal van maken, voor een ieder die het maar lezen wil, dat is vaak mijn doel. En daarvoor is een website een ideaal medium.

Via deze site wil ik laten zien waar ik mee bezig ben. Maar, wat ook belangrijk is, op deze manier hoop ik in contact te komen met mensen die bijvoorbeeld met (ongeveer) hetzelfde onderwerp aan het stoeien zijn. Graag wil ik één en ander met je delen. Tot horens!

Er zijn een aantal onderwerpen die ik hieronder apart vermeld.
Wanneer je op de link klikt kom je op een volgende pagina.